Portfolio

Hier vind je een kort overzicht van onze activiteiten tot nu toe.

Met de Wandelgroep naar het Westbroek Park in Den Haag voor de prachtige kleuren en heerlijke geuren van de bloemen. Echt de moeite waard!


Gezond is Vet (vet cool)

Dit programma werd in 2013 op initiatief van Wethouder R. Baldewsingh in Den Haag breed uitgerold in het kader van een gezonde leefstijl. Moves4vitality heeft hieraan bijgedragen door als Projectleider en Beweegcoach diverse activiteiten aan te bieden in het Stadsdeel Escamp.

Voor de kinderen was er Hip Hop en Streetdance en voor de volwassenen was er Gezond koken, Zumba, Bootcamp, Yoga en Opvoedingsbijeenkomsten.

Seniorvriendelijk Den Haag

Dit programma is een initiatief van Wethouder Karsten Klein met als doel Ouderen langer thuis te laten wonen door mee te doen met vitaliteitsactiviteiten. Moves4vitality heeft voor het programma Age Friendly The Hague in 2016 diverse activiteiten i.s.m. collega deskundigen georganiseerd. Ook in 2017 vinden de volgende activiteiten plaats: Djembé workshop (coördinatie, samenwerking en motoriek), gezond koken en samen eten (bewust koken), Yoga en Slaapcursus (lichaam en geest in balans), Wandelen met een doel (actief en ontspanning), Dans en Balans (beweeglijkheid, coördinatie, sociaal netwerken, ontspanning, kracht, flexibiliteit) en Braintraining (vitale hersenen). Het vitaliteitsprogramma wordt op maat gemaakt en is volledig gebaseerd op de wensen en behoeften van de doelgroep.

Zumba Gold en Sporten onder begeleiding bij Jonker Frans

Als Instructeur geef ik Zumba Gold aan Ouderen met een beperking en als Beweegcoach begeleid ik de Ouderen bij het Sporten met of zonder apparatuur, Valpreventie en trainen met Silverfit.

Peutergymnastiek

Bij Westvliet Sport in Leidschendam worden Peuters op een zeer laagdrempelige manier voorbereid op de bewegingslessen in het basisonderwijs. Naast speels bewegen op muziek, wordt er veel gewerkt aan coördinatie. Moves4vitality werkt hier als oproepkracht Beweegcoach/Kinder Yoga docent.

Meer Veerkracht Langer Thuis van Fonds Nuts Ohra

Moves4vitality heeft van FNO het project maatjExtra in 2016 gegund gekregen voor het faciliteren, activeren en motiveren van Senioren met een beperking om mee te doen met activiteiten met als doel langer thuis te kunnen wonen.

MaatjExtra staat voor samenwerking en versterking van elkaar, samen leuke dingen doen.

De activiteiten zijn divers: van Hollen door de Bollen, Burendag, Yoga op het strand, samen koken en eten, Wandelen met een doel, Dans en Balans en Braintraining. Alle activiteiten worden op maat gemaakt en zijn volledig gebaseerd op de wensen en behoeften van de doelgroep.